Meteorolozi izdali nova upozorenja, Meteoalarm i dalje u crvenom

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 8 siječnja, 2017 10:02

Meteorolozi izdali nova upozorenja, Meteoalarm i dalje u crvenom

 

Kako su prognostičari i najavili, tijekom nedjelje zadržat će se izrazito hladno vrijeme s idalje niskim temperaturama i jakim vjetrom, zbog čega je izdan niz novih upozorenja. Meteoalarm je ‘pocrvenio’ diljem jadranske obale i na istoku Hrvatske.

Jutros je u 9 sati najhladnije bilo na Promini gdje se živa u termometru spustila na minus 8. Slijedi Golubić s minus 6.7, Šibenik, Žaborić i Drniš mjere oko minus 3 stupnja Celzijeva, dok je ‘najtopliji’ Pirovac gdje je temperatura zraka oko minus 0.7 Celzijevaca.

meteoalarm
Meteoalarm.eu/hr

Djelomično oblačno vrijeme s temperaturama u minusu, nastavit će se tijekom dana. Premda su maksimalni minusi iza nas, meteorolozi upozoravaju kako hladna fronta još djeluje. Tako je Meteoalarm izdao upozorenje zbog niskih temperatura i bure koja je u slabljenju, ali mjestimice još može biti jaka, na udare i olujna. Dnevne temperature danas će na srednjem Jadranu porasti iznad nule.

Najhladnije je jutros bilo u Slavonskom Brodu gdje je izmjereno minus 18, a na području Županje zabilježeno je minus 17 stupnjeva Celzijevih.

 

Izvor:Šibenskiportal.rtl.hr

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 8 siječnja, 2017 10:02