CRO race utrka – pazite na bicikliste

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 rujna, 2021 20:48

CRO race utrka – pazite na bicikliste

Privremena regulacija prometa bit će na više lokacija u selu kroz cijelo jutro pa  pripazite.

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održat će se od 28. rujna do 3. listopada 2021. Nakon što je na prvom izdanju 2015. Primošten bio samo prolazna točka druge etape Šibenik – Zadar ove godine Primošten ima čast biti domaćin starta 3. etape koja se vozi 30. rujna od Primoštena do Makarske. Dvadesetak biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije među kojima se nalaze i imena poput Jumbo Visma, Bike Exchange, Israel Start-Up Nation i Bahrain Victorius natjecat će se kroz šest etapa, kroz trinaest županija na trasi dužoj od 1.000 kilometara.
Utrku će svakodnevno prenositi Hrvatska radiotelevizija i Eurosport, a televizijski signal će se emitirat na šest kontinenata.

Tour of Croatia Primošten
U Primoštenu će se kao domaćinu starta etape obavljat potpis startne liste, predstavljanje nositelja majica na startnoj crti, karavana organizacijskih i timskih vozila i revijalna vožnja po Primoštenu koja će nakon prolaza kraj OŠ Primošten i izlaska na magistralu poprimiti svoj natjecateljski karakter. Etapa je duga 167 km, a ukupna visinska razlika iznosi 1700 m. Vidimo se…
foto: #primostenplus
#CROrace

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 rujna, 2021 20:48