Najbolje pontone radi Primoštenac iz “Čukinih”

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 rujna, 2016 19:57

Najbolje pontone radi Primoštenac iz “Čukinih”

Tvrtka Marinetek NCP, kao dio velike finske grupacije Marinetek, dobila je internu nagradu za najboljeg distributera pontona u protekloj godini na summitu u litvanskoj Jurmali.

– Dobili smo nagradu jer smo prošle godine isporučili oko 130 pontona. Prije par mjeseci smo napravili tisućiti ponton, a ima već 10 godina da ih radimo. Imamo mnogo velikih projekata. Neki od njih su u Puli, Trogiru, Vrnaži, Biograd, a radimo i na ogromnom projektu u marini Porto Novo u Crnoj Gori – rekao nam je direktor proizvodnje Marinetek NCP Nenad Čuka.

Djelovanje Marinetek NCP bilo je odlično na svim poljima. Prekoračili su očekivanja u rastu, prodaji i implementaciji projekata. Hrvatski tim sam je sebi osigurao nove reference, istaknuli su u Marineteku pri dodjeli nagrada.

Najboljim suradnicima proglašen je Marinetek Latvija, najbolje reference ima Marinetek NA, specijalnu nagradu dobili su iz Marinetek Finska.

Inače, jedna od najpoznatijih svjetskih grupacija, gradit će pontone na Bermudi u novom resortu i marini gdje će stići jedriličari najpoznatije svjetske jedriličarske utrke America’s Cup.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 rujna, 2016 19:57