Ne propustite veliki koncert Prljavog kazališta u Primoštenu!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 ožujka, 2024 17:31

Ne propustite veliki koncert Prljavog kazališta u Primoštenu!

Nakon što su prošle godine oduševili publiku na raznim koncertima ovog puta čaroliju donose na vidikovac Gospe od Loreta. Koncert je na rasporedu u subotu, 17. kolovoza, a dosad se za svaki njihov nastup tražila ulaznica više stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Neumorni Prljavci ostavili su neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti zemlje i osvojili srca mnogih generacija svojim jedinstvenim zvukom i tekstovima. Gotovo pet desetljeća uveseljavaju i stare i mlade pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta pod zvjezdanim nebom s pogledom na pitoreskni Primošten.

Uživajte uz vječne hitove poput ‘Marina’, ‘Mojoj majci’, ‘Heroj ulice’, ‘Sve je lako kad si mlad’ te mnoge druge koje su definitivno postale evergreen u srcima raznih generacija.

Oni ostaju jedan od najvažnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti hrvatske glazbe. Njihov nevjerojatan talenat, autentičnost i iskrenost u glazbi osigurali su im posebno mjesto u srcu publike, a sad u njihovom nastupu možete uživati u subotu, 17. kolovoza.

Ograničen broj Early bird ulaznica po cijeni od 30 eura možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa online. Stolove možete rezervirati na broju mobitela 099 3158 225. Zapratite Aurora Night Club na FacebookuInstagramu TikToku za više informacija.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 ožujka, 2024 17:31