Obitelji malog Ivana uplatili ste 181.380,81 € ! HVALA:)

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 19 listopada, 2023 13:14

Obitelji malog Ivana uplatili ste 181.380,81 € ! HVALA:)

Dragi prijatelji, pratitelji i uplatitelji, želimo vam zahvaliti na više od 15000 donacija, tisuće vas uplatilo je za naše dite. Iako je akcija zaustavljena nakon samo pet dana od pokretanja, uplate su nastavile sjedati narednih desetak dana, zato je konačna cifra 181.380,81 euro.
HVALA❣️
Svaki euro i svaki cent koji ste donirali ide u zaista prave svrhe. Naš Ivan zbog vas ima šansu ravnopravno se boriti i naravno izboriti s ovim što ga je snašlo i njega i cijelu obitelj.
Obećali smo vas obavijestiti o svakom koraku koju poduzimamo da Ivan bude zdrav i vesel dječak. On je trenutno na trećem ciklusu kemoterapija i čeka ga još jedan, samim time nadamo se da će se tumor smanjiti i da će sljedeća operacija biti manje zahtjevna.
No s obzirom da Ivan nema motorike u nogicama, i da je to jedna od najvećih posljedica ovog tumora najvažnije je da se krene s fizioterapijom koja će biti i teška i dugotrajna, e tu ste mu vi omogućili da ima najbolje moguće terapeute i doktore i to je ono što nas sve skupa veseli. Dug je put pred Ivanom i njegovom obitelji, ali najvažnije nisu sami i imaju alat za nastaviti dalje, a za to ste zaslužni svi vi.
Hvala od srca još jednom od obitelji Topić i našeg Ivana.❣️
PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 19 listopada, 2023 13:14
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*