Omiljeni junaci “Maša i Medvjed” ponovo nam stižu iz daleke Rusije

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 rujna, 2016 19:04

Omiljeni junaci “Maša i Medvjed” ponovo nam stižu iz daleke Rusije

Na radost mališana diljem Hrvatske, njihovi omiljeni junaci “Maša i Medvjed” ponovo nam stižu iz daleke Rusije sa cijelim svojim šumskim društvom. I to ne bilo kada, već će s nama biti u prosincu kako bi se spektakularnim dječjim novogodišnjim dočekom zajedno proveselili za blagdane.

Nakon nezapamćene popularnosti prve predstave “Maša i Medvjed – Škrinja sreće” koja se održala u ožujku ove godine, glumci Dječjeg moskovskog teatra pripremili su sasvim novu predstavu u svojoj veličanstvenoj jedinstvenoj produkciji.

Maša i medvjed

Podsjećamo, radi se o predstavama producentske kuće TriDa i Dječjeg moskovskog teatra koji jedini na svijetu imaju licencu za korištenje originalnih kostima ,fabule i djeci omiljenih songova iz megapopularnog animiranog crtića “Maša i Medvjed” koji je posljednjih godina zaludio čitav svijet.

Novu predstavu i sami najavljuju kao još spektakularniju, s još interesantnijim scenskim efektima i s čak 14 glumaca u veličanstvenim kostimima Maše i njenih šumskih prijatelja – a sve to kako bi mališanima priredili nezaboravan doček Nove Godine.

Svi ljubitelji nestašne djevojčice Maše i njenog najboljeg prijatelja Medvjeda predstavu će moći pogledati sredinom prosinca i to u Zagrebu, Splitu, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku.

Ova prekrasna priča razveselit će svu djecu ljubitelje ovog jedinstvenog animiranog crtića i to u predblagdansko vrijeme, te ih ponovo podučiti onim pravim vrijednostima u životu koji nam donose sreću i radost.

Ne propustite priliku da vidite svoje omiljene junake u živo i saznate sve o njihovim najnovijim pustolovinama.

maša

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 rujna, 2016 19:04