Otvorenje ljetne sezone u Aurori uz Baby Lasagnu i Gršu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 lipnja, 2024 07:33 Updated

Otvorenje ljetne sezone u Aurori uz Baby Lasagnu i Gršu

Ne propustite spektakularno otvorenje ljetne sezone u Aurori uz Baby Lasagnu i Gršu!

Kultna primoštenska diskoteka Aurora u subotu, 29. lipnja službeno otvara novu ljetnu sezonu nastupom Grše kojem će se na pozornici pridružiti trenutno najtraženiji izvođač – Baby Lasagna! Nema sumnje da će oni napuniti Auroru i dobro zabaviti sve prisutne stoga požurite na prodajna mjesta i osigurajte svoje mjesto.

Aurora je sinonim za vrhunske provode i partyje, night club koji je tijekom svoje dugogodišnje povijesti ugostio brojna poznata imena s domaće i inozemne glazbene scene. Tako i ove godine u novu sezonu kreću s odličnim line up-om i gostovanjima koja će još jednom potvrditi status jednog od najboljih klubova na Jadranu!

Početak ljetne sezone zakazan je za subotu, 29. lipnja kad ćete moći uživati u nastupu popularnog dua Grše i Baby Lasagne. Ovo je ujedno i prvi nastup Baby Lasagne u Dalmaciji.

Early bird ulaznice po cijeni od 26 eura su ograničene stoga požurite na sva prodajna mjesta Adriaticket te online i osigurajte svoje mjesto. https://adriaticket.com/

U Aurora night clubu rade punom parom stoga vas cijelo ljeto očekuje bogat program raznih glazbenika, a u njihovoj produkciji nalaze se i premium eventovi na vidikovcu Gospe od Loreta.

Svoje stolove možete rezervirati pozivom na broj mobitela 099 315 8225.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 lipnja, 2024 07:33 Updated
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*