Otvorenje primoštenske Aurore uz koncertni spektakl Željka Joksimovića

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 5 lipnja, 2014 13:56

Otvorenje primoštenske Aurore uz koncertni spektakl Željka Joksimovića

Ljubav koja se rodila između primoštenske ljepotice “Aurore” i pop ikone Željka Joksimovića ne jenjava. Nakon prošlogodišnjeg koncerta za pamćenje Joksimović će zagrijati svoju vjernu publiku za još jednu nezaboravnu koncertnu sezonu u klupskom centru Dalmacije, a večer će biti obogaćena i dodatnim plesno-koreografskim spektaklom “White party”.

aurora club primošten

Klupski biser Jadrana, primoštenska Aurora, ljetnu sezonu otvara posljednji vikend lipnja i to koncertom regionalne zvijezde Željka Joksimovića u petak, 27. lipnja. Za najiščekivaniji događaj sezone priprema se posebna velika pozornica na kojoj će Joksimović zapjevati neke od svojih najvećih hitova. Zanimljiv program tijekom koncerta uključuje i vatreni nastup kostimiranih plesačica, akrobata i LED robota u sklopu plesno-koreografskog showa WHITE PARTY.

aurora club primošten

 

Dan poslije u subotu, 28. lipnja sprema se veliko otvaranje sezone pjena partija. Za najpoznatiji „mokri“ party na Jadranu uz plesne ritmove omiljenih house i RnB hitova zaduženi su šibenski trojac interesantnog imena ŠI KAOS MAFIA kojeg čine Mika, ElectricJay i Gjuro.

Klub “Aurora” zadnjim vikendom lipnja otvara nikad bolju i kvalitetniju koncertnu i party sezonu, te najavljuje najjači program u Dalmaciji ovoga ljeta. U pripremi su brojna gostovanja pjevača i bendova, te fantastična imena techno, house i EDM scene.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića 27.06. se mogu kupiti u sustavu Eventima i Adria Ticketa po cijeni od 90kn. Popis poslovnica možete pronaći na www.eventim.hr i www.adriaticket.com .

Izvor : ŠibenikIn

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 5 lipnja, 2014 13:56