I ove godine dodjeljivat će se ‘Nagrada Dijana Klarić’

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 22 prosinca, 2014 22:29

I ove godine dodjeljivat će se ‘Nagrada Dijana Klarić’

‘Nagrada Dijana Klarić’ pokrenuta je u znak sjećanja na mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja, a preminula je sa samo 27 godina. Dodjela nagrada održat će se na 4. Croatian Travel Festivalu – Šibenik, u svibnju 2015.godine kad će biti proglašeni pobjednici natječaja.

Publici će u svibnju 2015. godine biti predstavljena tri najuspješnija natjecatelja u svakoj kategoriji, a najboljima će biti uručena nagrada. Dodjeljuje ju Hrvatski klub putnika, a natjecati se može u pet kategorija, s najboljim putopisom, putopisnom fotogorafijom, putopisnim filmom i projektom, odnosno nagrađen će biti i putnik godine.

Prijavit se možete do 1. travnja 2015. godine, a sve detalje natječaja pogledajte ovdje.

Podsjetimo, nagrada je prvi put dodijeljena 2014. godine, nakon što se na natječaj prijavilo više od 150 radova i natjecatelja, a dodjeljuje se jednom godišnje kada se i održava šibenski Festivala putnika.

Izvor:Šibenik.in

‘Nagrada Dijana Klarić’ pokrenuta je u znak sjećanja na mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja, a preminula je sa samo 27 godina

Izvor:Youtube

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 22 prosinca, 2014 22:29