Povirite izložbu “Volim svoju županiju”

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 svibnja, 2018 13:54

Povirite izložbu “Volim svoju županiju”

U svojem trećem izdanju foto – natječaj „Volim svoju županiju“ zainteresirao je više od 1300 fotografa amatera i profesionalaca, a u manje od dva mjeseca pristiglo je nevjerojatnih 2835 radova. U moru fantastičnih fotografija, žiri je odabrao one najbolje, koje će predstavljati svaku županiju u sklopu putujuće izložbe.

Ovogodišnji postav izložbe kreće otvorenjem u Šibeniku, gdje će prisutne pozdraviti predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk te predsjednica stručnog žirija Marija Milin.  U sklopu otvorenja, dodijelit ćemo nagrade najboljima u dvije kategorije natječaja: najbolja fotografija prema broju glasova publike i prema mišljenju žirija. Osim toga, pripremljene su i zahvalnice za sve sudionike čije su fotografije postale dijelom izložbe.

Podsjetimo, natječaj je pokrenut 2016. godine s ciljem promicanja prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija. O izboru najboljih odlučivao je peteročlani stručni žiri kojeg je i ove godine vodila profesionalna fotografkinja Marija Milin. Uz nju su pristigle radove vrednovali Mateja Gošćiej, stručnjakinja za odnose s javnošću iz Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Osim spomenutih, ulogu počasnog člana dobio je Alan Špiljak, pobjednik prošlogodišnjeg izdanja.

 

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 svibnja, 2018 13:54
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*