Premijera video spota i albuma – Santos Nevenos – Anđeo samoće

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 ožujka, 2024 12:27

Premijera video spota i albuma –  Santos Nevenos – Anđeo samoće

Napokon je izašao dugo očekivani album “Anđeo samoće”  Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli u ostvarivanju ovog projekta. Voli vas Neven….

Neven Huljev, jedan od najplodnijih kantautora u Dalmaciji, poznat po svojim nezaboravnim pjesmama “Moja Ana” i “Niko Se Ne Smije Kao Ti” Klape Kampanel, objavljuje album “Anđeo Samoće” kao predvodnik sastava Santos Nevenos. S više od 200 napisanih pjesama, Huljev je ne samo legenda u Šibensko-kninskoj županiji, već i izvan nje.

“Nisam legenda, već samo kroničar osjećaja. Mnogo sam više od toga”, skromno će reći Neven Huljev, čovjek beskrajne energije i neupitnog talenta, čija jedinstvenost u načinu izražavanja čini njegov opus neponovljivim.

Album “Anđeo Samoće” označava povratak ovog glazbenog virtuoza nakon dugogodišnje stanke te predstavlja novu fazu u karijeri Nevena Huljeva, obilježenu svježim zvukom i dubokim emotivnim porukama.

Financiran od strane Turističke zajednice Primoštena i Općine Primošten, album “Anđeo Samoće” jamči da će ljubitelji glazbe dobiti nešto posebno. Svaka pjesma nosi pečat Huljevovog autorskog genija, dok su aranžman i produkciju potpisali Ante Prgin Surka i Marijo Luketa.

Na ovom albumu, Ante Prgin Surka nije samo odsvirao bubanj na svim pjesmama već je i pridonio back vokalima te solo na trubi u naslovnoj pjesmi “Anđeo Samoće”. Marijo Luketa je dodatno obogatio zvuk albuma svirajući gitare, synthove i bas.

Neven Huljev poziva sve ljubitelje glazbe da slušaju i uživaju u njegovom novom albumu “Anđeo Samoće”. Za one koji to ne žele, nema pritiska – njegova glazba ostaje otvorena za sve koji je žele doživjeti.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 ožujka, 2024 12:27
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*