Prijavite se na coca-cola cup

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 24 ožujka, 2021 19:48

Prijavite se na coca-cola cup

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 130 gradova i mjesta u Hrvatskoj u 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao društveno odgovorna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od ožujka do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.500 ekipa.

Prijavi se i ”Budi dio igre”
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2006. godište i mlađi) i U-18 (2003. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 24 ožujka, 2021 19:48