„Regionalni dani EU fondova“ održat će se u Šibeniku

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 3 lipnja, 2019 18:11

„Regionalni dani EU fondova“ održat će se u Šibeniku

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“.

Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani pojedinci, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije. Nakon uspješno odrađenih događaja u Bakru, Belom Manastiru, Biogradu na Moru, Bjelovaru, Gospiću, Ivancu, Karlovcu, Krapini, Križevcima,Novoj Gradiški, Opuzenu,Petrinji, Požegi, Solinu, Umagu, Vinkovcima, Virovitici, Zadru i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, „Regionalni dani EU fondova“ održat će se ovog puta u Šibeniku.

Besplatne edukacije o korištenju EU fondova održat će se u ponedjeljak,10.lipnja,uGradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ (Poljana 6) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g.Željko Burić, gradonačelnik Šibenika,kao i predstavnik Ministarstva razvoja i fondova Europske unije. Edukativno – informativni dio događanja započet će panel raspravom„Razvoj Šibenika kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstavaiz fondova Europske unije, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja“.

Po završetku stručnih predavanja Boris Pekić iz UHY Savjetovanja održat će interaktivnu radionicu“Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj”na kojoj će predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s  procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno,svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događaj“Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

O projektu

Direktan link za prijavu

 

Svi zainteresirani za besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu

Više informacija na: www.strukturnifondovi.hr

[email protected]

[email protected]

ili na tel. 01/63 26 008.

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 3 lipnja, 2019 18:11