Sjećate li se naše lijepe kratkokose misice? Danas iznajmljuje ležaljke na plaži

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 srpnja, 2014 13:56

Sjećate li se naše lijepe kratkokose misice? Danas iznajmljuje ležaljke na plaži

Ako ste se slučajno pitali čime se danas bavi bivša Miss Hrvatske, Ivana Ergić, koja je 2006. godine kao kratkokosa ljepotica osvojila hrvatsku javnost, ona ovih dana marljivo radi u društvu dugogodišnjeg dečka, a uz to i studij privodi kraju.

Bivša miss Hrvatske Ivana Ergić u društvu svojeg dugogodišnjeg dečka svakodnevno marljivo radi. Danas je nekad prestižno natjecanje, kaže, palo na niske grane, a odgovornom smatra direkciju izbora. A ni modeling više nije što je nekad bio, kaže bivša missica. Zato Ivana sada radi na plaži u Srimi, a usto i studij privodi kraju.

Katarina Prnjak i Ivana Ergić – Dvije misice na jednom mjestu… U plićaku

Uz brojne obaveze pronađe i vremena za sebe. Na plaži je od sunčevih zraka štiti suncobran koji je, uz malenu pomoć, sama izradila. Poduzetna Ivana tu ne staje.

Od Marinovih starih majica izrađuje haljinice za plažu. Komplimenti za njezin izgled stižu sa svih strana, a Ivana nam je otkrila tajnu svoje dobre linije – prehranu po krvnim grupama.

Pažnja drugih muškaraca ništa joj ne znači jer je onog pravog već pronašla. Ipak zasnivanje obitelji još ne planira. ‘Jednostavno mi je lijepo ovako i zaokupirana sam stvarno svim i svačim i nemam vremena za dijete, obitelj i to. Brak me nešto ne privlači, sasvim nam je dobro već godinama ovako‘, kaže Ivana.

Izvor: Net.hr

Foto: Dnevnik.hr

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 srpnja, 2014 13:56