Školovanje za voditelja EU projekata

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus travanj 24, 2015 21:02

Školovanje za voditelja EU projekata

Općina Primošten će uskoro raspisati natječaj za školovanje za voditelja EU projekata. Troškove školovanja snosi Općina Primošten, a svi kandidati koji završe tečaj dobiti će diplomu s kojom mogu samostalno voditi projekte, a postoji mogućnost zapošljavanja u Općini Primošten.

Kako izgleda posao voditelja EU projekata, trenutno jednog od najpopularnijih zanimanja u Republici Hrvatskoj? Što sve ovo zanimanje nosi sa sobom, koje prednosti, a koje nedostatke? S kakvim se izazovima i problemima susreću voditelji EU projekata u svom svakodnevnom radu? Koliko vremena oduzima ovakav posao i kakve koristi donosi? Koje su vam vještine i znanja potrebni i gdje ih steći kako bi bili uspješan voditelj EU projekata?  Gdje možete raditi s ovim zanimanjem? Je li ovo zanimanje ono čime se doista želite baviti?

Na ova, ali i mnoga druga pitanja, odgovor potražite kod vodećih stručnjaka u Dalmaciji za EU fondove, Ranka Milića i Tonćija Lučića.

Ovim vas putem pozivamo na drugo predavanje naših stručnjaka za EU fondove koji će vas detaljno informirati o zanimanju voditelja EU projekata, kao i o svim bitnim stvarima koje biste trebali imati na umu ukoliko želite graditi karijeru voditelja EU projekata.

Predavanje će se održati u ponedjeljak 27.4., s početkom u 18 h u prostorima Clustera za eko – društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, na adresi Ruđera Boškovića 20/II u Splitu.

Ante Huljev

Kordinator za Primošten

Info: 098 492 380

cedra split

 

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus travanj 24, 2015 21:02