Sve je spremno za put u Ameriku

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 lipnja, 2015 11:55

Sve je spremno za put u Ameriku

06.06.2015. obitelj Radić zajedno s Rebekom, zahvaljujući svima vama putuje u Ameriku.

Humanitarna akcija “život nema cijenu” ispunila je sva očekivanja i napokon su osigurana sredstva za početak liječenja naše Rebeke. Od organizatora smo upravo doznali da su spremne vize te uplaćen iznos za operaciju. U razgovoru su nam rekli kako je 80 000 USD uplaćeno na račun bolnice u Pittsburghu, te su dobili termin za operaciju 11.lipnja. Rebeka i njeni roditelji kreću za Pittsburgh u subotu 06.lipnja, a u bolnicu se prijavljuju 08. lipnja. Moramo napomenuti kako su se u akciju priključili članovi Hrvatske bratske zajednice u Pittsburghu, koja broji preko 450 000 Hrvata.Oni će obitelji Radić osigurati smještaj u obiteljskoj kući bolnice koja služi u svrhe smještaja roditelja. Također će se pobrinuti za prijevoz obitelji Radić i svega što im bude potrebno za vrijeme boravka u bolnici.

Ovim putem također moramo istaknuti kako obitelj Radić ima jednu posebnu želju tj. zahvalu: “Nemamo riječi kojima bi uopće mogli zahvaliti svima, od svakoga pojedinca i firme koji je uplatio na račun otvoren u svrhe pomoći našem djetetu, do svake osobe koja je barem jednom nazvala humanitarni broj. Svim ljudima koji su pomogli u organizaciji, donirali svoje vrijeme i rad za turnir i koncert u Primoštenu, za sve akcije koje su bile održavane diljem naše županije i Hrvatske… ma apsolutno svima koji su na bilo koji način pomogli. Posebnu zahvalu upućujemo našim anđelima koji su pokrenuli sve ovo, organizatorima cijele ove akcije. Samo ćemo dodati kako su tati Denisu dali najljepši mogući poklon za njegov rodenđan.”

Naime Rebekin tata na dan odlaska u Pittsburg, 06.lipnja slavi svoj pedeseti rođendan, i kaže nam da je dobio neprocjenjiv poklon. Moja Rebeka će se operirati i dobiti svoju borbu protiv tog malog zločinca u njenoj glavi! Može li čovjek tražiti išta više?

Nema sumnje da će se Rebeka vratiti doma zdrava i spremna za novi početak, na život bez glavobolja i na pravo da ostvari sve svoje nade i snove. Mi od početka ni u jednom trenu nismo ni pomislili da se neće skupiti novac za Rebekino liječenje. Vjerovali smo u našu malu Hrvatsku koja je uvijek pokazala veliko srce u ovakvim akcijama. Sad samo preostaje da naša ljubimica odradi svoj dio skupa s najboljim stručnjacima u Americi, govore nam organizatori humanitarne akcije Život nema cijenu.

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 lipnja, 2015 11:55