Udruga Franak – Večer tišine

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus ožujak 15, 2015 10:23

Udruga Franak – Večer tišine

 

UDRUGA FRANAK: “Večer tišine”
Akcija paljenja svijeća (pod nazivom “večer tišine”) koju, evo već šestu subotu za redom organiziramo u cijeloj Hrvatskoj, su znak odavanja počasti svim žrtvama kredita u CHF. Cilj akcija je kontinuirano podsjećanje izvršne vlasti, HNB-a i banaka da Udruga Franak neće odustati od svojih 5 zahtjeva koje vide kao najkorektnije rješenje za svih.
Svijeće se pale 8 subota za redom u znaku 8 tuženih banaka a kruna akcije će biti masovni prosvjed 28.ožujka kada ćemo paliti svijeće ispred HNB.
Prijedloge riješenja koji se nude od strane banaka i vlade te se “oglašavaju” po medijima, udruga franak ne prihvaća i smatra da je na sceni ponovno metoda “podjeli pa vladaj”. Naglašavamo da se udruga franak protivi rješenjima koji idu na teret državnog proračuna i poreznih obveznika. Isto tako protivimo se predloženoj podjeli po socijalnom kriteriju. Smatramo da se zakoni ove države trebaju poštovati i da tko ih prekrši treba snositi sankcije.

Protiv tuženih banaka sudske presude su donijete i tražimo da vlada RH postupi shodno tome, a ne da ostavlja neke ljude da se sami bore protiv “golijata” a druge dezinformira – javljaju iz Udruge Franak.

Pozivamo sve građane da podrže akciju paljenja svijeća kojom se želi upozoriti na veliku nepravdu učinjenu od strane banaka, na lihvarenje građana, dužničko ropstvo, pogubne posljedice po obitelji i zdravlje ljudi..
Za sve informacije oko problema sa kreditima u CHF, za područje grada Šibenika, obratite se našem volonteru gdinu. Anti Lovriću na mob: 098 908 90 99.
Za više informacija, posjetite udrugafranak.hr

 

Udruga-franak

Udruga

Udruga-franak2

 

franak

udruga franak

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus ožujak 15, 2015 10:23