FORA PLUS / Galebarenje

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 18 veljače, 2015 21:21

FORA PLUS / Galebarenje

Bliži se ljeto a sa njim i navala žena iz kontinentalnih krajeva u sunčane dalmatinske gradove. Većina tih bljedunjavih prigorki, purgerki i sličnih cijelu je godinu štedjela lovu da prevari svog bucmastog mužeka ili momka u par dana ljetovanja sa nekim od stasitih Dalmatinaca koje s razlogom prati klišej – visok, crn i …..ozovan.

Nekad davno postojao je zanat koji se zvao galebarstvo, a galebi su bili pravi mamac za sve strankinje i domaće kojima je ponestalo inspiracije u njihovu seksualnom životu. Dalmatinski galeb sinonim je i danas za testosteronom nabijenog dlakavog ševca spremnog na ljigave i laskave izjave samo da se dokopa one stvari – koji kao takav objedinjuje sve idealne osobine onog muškarca o kakvom sanja veličina prosječnih žena.

Na žalost, internet i tehnologija, te sve veća otuđenost ljudi i ubitačan utjecaj cyber sexa na dobrom su putu da u cijelosti unište ovu plemenitu tradiciju usrećivanja nesretnih i glupavih žena. Mišljenja sam stoga da bi trebalo poticati galebarenje kao još jedan vid welness turizma, za razliku od “klasičnog” turizma vjerujem da bi ovdje bilo mnogo zainteresiranih i u predsezoni i podsezoni.

Slažete li se sa idejom da se na primjer otvori neki centar za educiranje mladih galebova?

sens___
Diskutant #539947

galeb primo[ten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 18 veljače, 2015 21:21