Jaka bura zatvorila dionicu od Posedarja do Sv. Roka

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 9 prosinca, 2014 11:40

Jaka bura zatvorila dionicu od Posedarja do Sv. Roka

Zbog jakog vjetra za sav promet zatvorene su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica u oba smjera (obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar) te Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, za I. skupinu vozila, a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom – I. i II. skupina vozila.

Od utorka, 9. do 20. prosinca od 7,30 do 20 sati bit će zatvorena državna cesta DC26 od Gornjih Dragičevaca do Čazme. Obilazak je Gornji Dragičevci-Grabik-Cerina-Marčani-Sovari-Dapci-Čazma, u oba smjera.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu su trajektne linije Valbiska-Lopar i Stinica-Mišnjak te katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka. Katamaran na liniji Jelsa-Bol-Split plovi na relaciji Stari Grad-Bol-Split bez pristajanja u luci Jelsa.

HINA

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 9 prosinca, 2014 11:40