Najveći hitovi legendarnog Pink Floyda odzvanjati će ovo ljeto Primoštenom

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 30 svibnja, 2016 19:30

Najveći hitovi legendarnog Pink Floyda odzvanjati će ovo ljeto Primoštenom

Wish you were here… in Primošten… rečenica je koja će se zasigurno više puta izgovarati ali i pjevati ovog ljeta u Primoštenu. Vjerujemo kako već sada imate asocijaciju na popularne Pink Floydovce, blizu ste jer baš njihovi najveći hitovi odzvanjati će ovo ljeto na pozornici u Primoštenu. Koncert je za sve posjetitelje besplatan.

Echoes, Pink Floyd Cover bend, nastupiti će 27. kolovoza na trgu Don Ive Šarića u Primoštenu. Echoes je inače bend iz Njemačke koji u originalu podsjeća na nevjerojatno glazbeno nasljeđe legendarnih Pink Floydovaca. Iza njih je više od 300 mega koncerata po cijeloj Europi, a ovo će im biti prvi hrvatski nastup. Mali je broj onih koji nikad nisu uživali u barem jednoj pjesmi Pink Floyda te smo sigurni da će u Primoštenu priča koju će “odsvirati” Echoes vratiti ih u ona stara vremena.
Inače sam veliki fan Pink Floyda i ovakve glazbe, šteta što Primošten ne može ugostiti legende, ali preslušavajući snimke Echoes benda, vratio sam se jako blizu legendarnim Floydovcima. Siguran sam da će publika uživati u Primoštenu te da će svoj boravak jako dugo nositi u srcu te se vraćati sjećajući se stiha “Wish you were here”, kazao je načelnik Stipe Petrina.
Inače ovaj koncert je iz iste radionice Point Eventa kao i Glazbeni Kampus Prijatelji koji počinje 17. lipnja. Pokrovitelji koncerta Echoes benda su Općina Primošten, Turistička zajednica Primošten, Primošten D.D. i drugi.
Echoes L Press-Photo 1
Foto:Damir Klaushofer
PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 30 svibnja, 2016 19:30