Nogometni turnir “U čast Gospe od Loreta” 2014.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 svibnja, 2014 17:00

Nogometni turnir “U čast Gospe od Loreta” 2014.

U čast Gospe od Loreta i ove će se godine organizirati nogometni turnir. Organizator Tomislav Miliša izuzetno je zadovoljan lanjskim odazivom publike, te je najavio za ovu godinu još bogatiji program i sudjelovanje istih momčadi. Podsjetimo se, lani su sudjelovale sljedeće momčadi, ujedno i glavni sponzori turnira: Caffe bar Maž, Mala Raduča, Popaj i Menego. Potonji je izborio pobjedu u tijesnoj završnici gdje je na penale bio bolji od caffe bar Maža.

Nogometaši Primoštena na turniru

Ovaj nogometni turnir ima tendenciju da postane tradicionalan, s obzirom da ovakve sportske priredbe nedostaju Primoštenu,i da je sve ovo organizirano povodom blagdana Gospe od Loreta, nema razloga da tako i ne bude. Ne zaboravimo spomenuti da je turnir imao i humanitarnu notu, naime, sav promet i donacije prikupljene prodajom pića i ića,otišao je u ruke onim sugrađanima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

I ove godine će se ta ideja pokušati realizirati, osim prikupljenog novca od strane glavnih sponzora, očekuje se i novčana pomoć svih ljudi dobre volje, malih i velikih obrta i poduzeća, naprosto svih koji mogu po svojoj mogućnosti donirati novčana sredstva za našu sugrađanku Maru Roše koja boluje od tumora na mozgu. Uplate možete izvršiti na dolje navedeni žiro račun.

Žiro račun:
HR94 2340 0091 5106 50638
MNKP ORGANIZACIJA HUMANITARNOG TURNIRA
TOMISLAV MILIŠA

Napomena organizatora: Molimo da uplatite do 15.svibnja da vam se stignemo zahvaliti

Veselimo se ovogodišnjem turniru i pozivamo sve da i ove godine nazoče svojim prisustvom te glasnim bodrenjem uveličaju ovaj hvalevrijedan humanitarni turnir Gospi od Loreta u čast. Turnir će se održati 17. svibnja 2014. u 16.00 h na igralištu hotela “Zora”, tzv. Color Setu.

Vidimo se !

Pogledajte kako je to izgledalo lanjske godine.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 svibnja, 2014 17:00