Sve tri predstavnice Dalmatina ponovno prvakinje Hrvatske !

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 9 svibnja, 2018 18:40

Sve tri predstavnice Dalmatina ponovno prvakinje Hrvatske !

U subotu, 05.05.2018.,  održano je prvenstvo Hrvatske za seniore u low kicku i light contactu za kadete u Benkovcu. Nastupilo je 318 natjecatelja iz preko 62 kluba.  Za seniorski dio kickboxing kluba Dalmatino Šibenik nastupile su Snježana Prgomet u kategoriji do 48 kg, Karmela Makelja u kategoriji do 56 kg i Nives Radić u kategoriji do 70 kg. U konkurenciji kadeta nastupio je Ante Kapović u kategoriji preko 69 kg.

 

Snježana Prgomet je nakon teške i iscrpljujuće borbe svladala Martu Mikulčić iz Zagreba odlukom sudaca, i tako uzela drugu tiutlu ove godine.

Karmela Makelja je pobijedila tehničkim nokautom Anamariju Čvrk, borkinju iz Kutine u trećoj rundi polufinala, da bi se u finalu srela sa Željanom Piteša, nekadašnjom prvakinjom svijeta, iskusnom borkinjom s velikim iskustvom iz splitskog Pitbulla. Karmela joj je odmah stavila do znanja tko je nadolazeći prvak , a tko mora otići, te je ogromnom bodovnom razlikom deklasirala protivnicu i tako i ona uzela drugu titulu ove godine.

 

Nives Radić je u polufinalnoj borbi brutalnim nokautom u trećoj rundi svladala protivnicu iz Pule, koju liječnici nisu uspjeli probuditi dobrih pola minuta, a u finalu je bila bolja bodovnom razlikom od Lucije Bilobrk iz Splita.

Tri zlata Dalmatina

Ante Kapović je u konkurenciji kadeta u polufinalu pobijedio protivnika iz Rijeke, da bi u finalu zbog neiskustva posustao i izgubio prvo  mjesto. Time je osvojio srebrnu medalju.

 

Borce Dalmatina očekuje za mjesec dana prvenstvo Hrvatske u full contact u Slunju.

 

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 9 svibnja, 2018 18:40