TJEDNA PROGNOZA: Nestabilno vrijeme bit će do kraja tjedna uz povremene pljuskove i neverine

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 9 srpnja, 2019 10:50

TJEDNA PROGNOZA: Nestabilno vrijeme bit će do kraja tjedna uz povremene pljuskove i neverine

Povremenih neverina i pljuskova uz pretežno oblačno vrijeme biti će i u ostatku utorka, a nestabilno uz kišu i pljuskove, osobito u prvom dijelu dana, bit će i u srijedu. Prema večeri naoblaka će se postupno raskidati uz sve više sunčanih perioda. Uz umjerenu do umjereno jaku buru sa sjevera će pristizati i sve svježiji zrak pa će se temperature zraka dodatno sniziti i kretati se od 20 do 25°C.

U četvrtak će se vremenske prilike stabilizirati pa se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Bura će se postupno smiriti i tijekom dana okrenuti na zapadnjak i sjeverozapadnjak. Temperature zraka bez veće promjene i kretati će se od 18 do 26°C.

Petak ponovno malo nestabilniji, osobito večernji sati i noć na subotu kada lokalno može biti slabe kiše. Tijekom dana uz djelomice do pretežno sunčano vrijeme i slab vjetar jugozapadnih smjerova temperature zraka će se kretati od 18 do 25°C.

Prema sadašnjim prognostičkim materijalima u danima vikenda i to osobito u prvom dijelu subote lokalno su mogući neverini, a zatim se očekuje uglavnom pretežno sunčano vrijeme. Svježe vrijeme za sredinu ljeta će se nastaviti pa dnevne temperature zraka uz slab jugozapadnjak, a noću burin, kretati će se od 19 do 24°C, javlja Šibenik meteo.

 

Izvor:Šibenik.in

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 9 srpnja, 2019 10:50