VIDEO PREMIJERA: Novi splitski bend INFO odlučio je svoj prvi spot snimiti upravo u Primoštenu

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 2 travnja, 2017 12:57

VIDEO PREMIJERA: Novi splitski bend INFO odlučio je svoj prvi spot snimiti upravo u Primoštenu

Novi splitski bend INFO odlučio je svoj prvi spot snimiti upravo u Primoštenu i na taj način promovirati ljepote našeg mjesta. Pogledajte njihov spot i poslušajte prvu njihovu pjesmu s kojom se predstavljaju na našoj glazbenoj sceni.

 


Splitski bend INFO
objavio je u petak navečer svoju prvu pjesmu i spot. Radi se o novoj peteročlanoj pop rock atrakciji iz Splita koji su, kako kažu, domaćoj glazbenoj sceni odlučili podariti novi zvuk.

Bend čine članovi iz Splita, Dubrovnika, Imotskog i Žrnovnice i to: Ivan Anić, Ivan Trpimir Lozić, Antonio Grkeš, Hrvoje Domazet i Rade Popadić. Članovi benda ističu da su potpuno samostalna glazbena cjelina, što znači da rade i snimaju točno to što žele – piše dalmacijadanas.hr

– Ideja za osnivanjem benda rodila se još prošlog listopada. Mjesecima smo tražili članove koji će se potpuno uklopiti u koncept benda, a to je urbani pop rock zvuk. Poštujemo dalmatinski glazbeni izričaj, čak je dio benda pjevao u klapama, ali smatramo da hrvatskoj glazbenoj sceni nedostaje jedan kvalitetan mladenački pop rock bend – rekao je Ivan Trpimir Lozić.

– Glazbeni pravac kojega smo odabrali bit će POP ROCK, ali s dozom vokalne polifonije, više okrenut mlađoj publici. Želimo unijeti osvježenje na domaću glazbenu scenu jer ono što ćemo mi ponuditi u glazbenom smislu, ne vidim da uopće trenutno postoji – dodao je Lozić koji je rekao da je bend snimio još nekoliko pjesama, ali da su se odlučili da prva bude “Samo noćas” jer smatraju da ima točno onakav zvuk s kakvim se novooformljeni bend želi predstaviti.

 

Foto/Video:Bend INFO

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 2 travnja, 2017 12:57