Od ogrlica do narukvica – najnoviji trendovi nakita

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 4 veljače, 2022 12:37

Od ogrlica do narukvica – najnoviji trendovi nakita

New York, London, Milano, Pariz. Ovim redoslijedom modna industrija putuje svijetom, dvaput godišnje, kako bi otkrila najnovije kolekcije. Tako je bilo i na revijama za proljeće/ljeto 2022. Uz modne revije, predstavljeni su i trendovi ogrlica i ostalog nakita za tekuću godinu.

Vjerojatno je to najljepši način da se veselite novoj godini: aktualni trendovi nakita su tu! Reći ćemo vam što će ove godine biti osobito popularno i kojim ćemo komadima ukrasiti, prije svega – vrat, ruke i uši. Da, ogrlice će biti u prvom planu. I oversize!

Trendovi ogrlica i nakita za narednu sezonu obećavaju sjajne stvari. Bukvalno. Komadi su nevjerojatno šareni i ekstravagantni, tako da odmah upadaju u oči. Ne brinite, neki od trendova koje smo ranije nosili i koje ste voljeli – ostaju sa nama!

Uvjerite se sami – evo najljepših komada nakita koje ćemo tek nositi:

  • Barokni biseri oko vrataogrlice od bisera odavno su jedan od naših apsolutnih favorita. Međutim, ove godine možemo klasične biserne ogrlice ostaviti u kutiji za nakit. Na sceni će biti one neobične, barokne, krupnih i asimetričnih perli, u sjajnim bojama. Nosićemo ih u svim kombinacijama, a najljepše će zablistati uz bijelo ljetno odijelo ili Marlene-hlače i bijelu, jednostavnu majicu.
  • Statement naušnice – i ovdje je moto – što uočljivije , to bolje! Statement ili umjetničke naušnice, umjetni su komadi nakita koji svojim posebnim dizajnom plijene poglede. Pogotovo mješavina različitih materijala i korištenje ekstravagantnih metala, kao i apstraktnih oblika, čine ove naušnice vrhuncem svake casual odjeće.
  • Pečatni prstenovi – deviza je i dalje: više je više! Svi modeli za narednu sezonu imaju jedno zajedničko – glomazni su i široki. Influenceri predlažu da ih nosite zajedno, po nekoliko modela na jednoj ruci.
  • Candy-prstenovi – nazvani po slatkišima, upravo zbog bezbroj boja, oblika i veličina u kojima se pojavljuju. Svojim krupnim izgledom i izvanrednm materijalima od kojih su izrađeni, poput plastike i stakla, i najjednostavniji izgled pretvaraju u wow-outfit!
  • Ogrlice od krupnih lanaca – jedan od najvećih trendova ove godine su masivne i teške ogrlice od lanaca. Krupni XXL lanci posebno lijepo izgledaju u kombinaciji sa više sitnih, izukrštanih lančića i privjescima.
  • Mješavina zlata i srebra – apsolutno zabranjeno za mnoge, ali u ovoj će sezoni to biti trend par excellence: zlato i srebro u mješavini! Tada svoj zlatni sat kombiniramo sa srebrnim prstenjem, nosimo lančiće i ogrlice od oba metala i na kraju se više ne moramo odlučivati.

Potpuni must-have su narukvica, ili više njih, koje se nose na nadlaktici!

Bez obzira na oversize-trend koji će vladati sezonom, filigranske ogrlice od više tankih lančića – ostaju. Taj trend nam se posebno dopao, prelep je, suptilan i ženstven, a nosiv u svim kombinacijama, pa i formalnim. Tanane lančiće mogu krasiti privjesci ili perlice, koje možete mijenjati i dodavati.

Ukoliko ste nestrpljivi da pogledate najnovije komade ogrlica i ostalog nakita, savjetujemo da požurite na idealno.ba, gdje vas sve to očekuje po najpovoljnijim cijenama.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 4 veljače, 2022 12:37
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*