Sutra će svim raspoloživim uređajima nadzirati brzina u cijeloj Hrvatskoj

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 travnja, 2021 16:38

Sutra će svim raspoloživim uređajima nadzirati brzina u cijeloj Hrvatskoj

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je da će se sutra održati Speed Marathon. Riječ je o 24-satni nadzor brzine na području cijele Europe, tijekom kojega se policijskim djelovanjem osigurava pridržavanje propisanih ograničenja brzine u prometu.

– Ova akcija organizira se tradicionalno jednom godišnje, tijekom ROADPOL-ove Operativne akcije Brzina, koja se ove godine održava od 19. do 25. travnja. U poduzimanje aktivnosti na području Republike Hrvatske 21. travnja bit će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometA – navode iz MUP-a. Napominju kako će policijski službenici pritom nadzirati brzinu odobrenim metodama i uređajima, a prijestupnici će zaustavljati i kažnjavaju na licu mjesta. Također, prekršaji brzine utvrđuju se i fiksnim kamerama za mjerenje brzine vozila. Najčešći uzork smrti Kako navode, prekršaji prekoračenja dopuštene brzine kretanja događaju se svakodnevno u svim europskim zemljama. Neprilagođena i nepropisna brzina kretanja najčešći je uzrok smrti na prometnicama Europe te je stoga među prekršajima kojima se ROADPOL ciljano bavi u svojim operativnim akcijama.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/policija-upozorila-vozace-sutra-ce-svim-raspolozivim-uredajima-nadzirati-brzinu-u-cijeloj-hrvatskoj-1486011 – www.vecernji.hr

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 travnja, 2021 16:38
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*