Goran Prgin preuzeo Radio Šibenik

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 24 rujna, 2014 21:10

Goran Prgin  preuzeo Radio Šibenik

Tvrtka NCP otkupila je vlasničke udjele Radio Šibenika od tvrtki Adrial i Zagreb Montaža i tako su, s ukupno 76 posto udjela u svom posjedu postali većinski vlasnici te najstarije šibenske radio postaje.

Potvrdio nam je to danas popodne gazda NCP grupe Goran Prgin koji podsjeća da je preuzimanje udjela od drugih vlasnika bilo moguće bez suglasnosti svih udjeličara bez potrebe da se saziva skupština jer je NCP i sam suvlasnik pa na to ima pravo.

– Postali smo većinski vlasnik i tako preuzeli i sve obveze Radio Šibenika. Ono što u prvom trenutku mogu kazati jest da ćemo odmah riješiti sve obveze prema zaposlenicima, plaće i otpremnine, a onda se posvetiti tehničkom opremanju radija i novom ustroju i koncepciji – rekao je za ŠibenikIN Goran Prgin koji planira od idućeg ljeta pojačati signal s odašiljača na Žirju, kako bi radio mogli slušati nautičari u moru srednje Dalmacije.

Također, želi da se radio čuje u čitavoj županiji i da, kako kaže, opet bude najjača radio postaja na ovom području.

Podsjetimo, zaposlenici Radio Šibenika štrajkali su proteklog ljeta zbog neisplaćenih plaća, a nedavno su opet počeli proizvoditi program nakon što im je isplaćen dio potraživanja. NCP je u vlasničkoj strukturi Radio Šibenika od 2009. godine s ukupno 22 posto udjela.

Izvor: ŠibenikIn

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 24 rujna, 2014 21:10
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*